Praktische informatie & contact

Plaats van handeling: (uiteraard) Montessori Lyceum Rotterdam
Adres: (geheel ten overvloede) Schimmelpenninckstraat 17

Parkeren
In de buurt van de school is lastig en gezien de te verwachten drukte raden we je dan ook aan om gebruik te maken van het OV (zie de planner) of de fiets. Als je toch met de auto komt, is het raadzaam om op enige afstand van de school te parkeren.

Tickets
Tickets kun je hier bestellen.
Om rijen (en de bijbehorende frustraties) te voorkomen verzoeken we je om echt van deze mogelijkheid gebruik te maken. Na betaling krijg je als inschrijfbewijs een QR-code, die bij binnenkomst gescand zal worden.

Pinnen en kosten ticket
Met uitsluing van de schoolfoto (die is voor 10 euro ter plekke te bestellen via QR-code of met contante betaling) kun je alleen pinnen. Tijdens de dag zal er gewerkt worden met muntjes, die je ter plekke kunt kopen.
Kaartjes met diner zijn vóór 1 maart € 35,00 (vroegboekkorting), na 1 maart € 40,00. Een kaartje zonder diner kost € 20,00 inclusief 2 drankjes.

Catering
Voor hapjes en drankjes wordt gezorgd door cateraar Raoul van commonfood.nl. Er zal een buffet met vlees, vis en vegetarisch eten aanwezig zijn*. Je kunt bij het kopen van een ticket dieetwensen aangeven, zodat daar rekening mee gehouden kan worden.
*Let wel op, wie wil blijven eten doet er verstandig aan om op tijd een kaartje voor de reünie te kopen!

Het programma:

14:30: inloop

15:15: “Vleugelavond”;
Oud-leerlingen van het RML Saki Afoh en Alex Chater, oud-leerlingen die kozen voor het conservatorium geven een pianoconcert. Om 15.10 uur gaan de deuren van de aula dicht. Ieder die het concert wil bijwonen, moet er dus echt voor zorgen uiterlijk 15.10 uur in de aula te zijn.

16:00
Opening kunstexpositie met werken van (oud-)docenten en (oud-)leerlingen; de kunstwerken zijn ook te koop, de helft van de opbrengst gaat naar Stichting Meedoen in Rotterdam

16:15
Start schoolfoto’s.
De foto’s worden gemaakt door Foto Kannegieter in de gymzaal. Zorg dat je op tijd in de gymzaal bent zodat je met je eigen jaargenoten op de foto kunt! De foto’s zijn ter plekke te bestellen via een QR-code of door contant 10 euro te betalen. Na de reünie wordt de foto (formaat 13/18) in een verstevigde enveloppe thuisgestuurd. Zie hier het schema van de foto’s per examenja(a)r(en).

16:30 en om 17:30
Gastlessen volgen! Er zijn twee rondes. Jan van Doorn, Arie van Ede, Cor de Jong, Hans Joosten, Anneke Korevaar, Doesjka Lansdaal, Elisabeth van Vreeswijk, Hans Wolfs, Kevin Valkenburg, Michiel Peereboom en Ton de Munck geven de gastlessen.

17:30
Lekker eten! Start van het diner, bereid door Raoul van Commonfood.nl.

Tijdens het diner is er een Open Podium; iedereen die wil kan de microfoon pakken en een lied zingen of iets spelen terwijl het publiek eet, drinkt en praat.

19:30 
“Culturele Avond” met optredens van diverse oud-leerlingen. De Culturele Avond vindt plaats in het dramalokaal. Tijdens de Culturele Avond zullen o.a. deelnemers van verschillende musicals een bijdrage leveren. 

21:00

Een ouderwetse “Soirée” in de aula met diverse dj’s: Met Teeze (Ties Linssen), Janek Kaltec (Janek Kaltenback), B.Rhythm (Beer van der Ent), Boris van der Ent en Matthisima (Matthijs Bot @Matthisima) belooft het een onvergetelijke avond te worden.

22:00

Zorg dat je op tijd binnen bent, want de deuren sluiten om 22:00 uur!

Wilt u ook iets doen?
Zou je het leuk vinden om iets te doen bij het open podium, de expositie of anderszins? Neem dan contact op met Hanneke van Kleef: klf@rml.nl.

Niet op onze mailinglist?
Bent je oud-leerling, maar sta je niet op onze mailinglist? Neem dan contact op met: oudleerlingen@rml.nl

Heb je vragen? Schroom niet om even contact op te nemen: reunie@rml.nl
Je kunt ook het formulier invullen onderaan de pagina.